ذخیره سازی بیش از 560 تن جو توسط شبکه تعاونی های عشایری استان البرز

دسته‌بندی نشده

به گزارش روابط عمومی امور عشایر استان البرز روز گذشته  مدیر امور عشایر ضمن تاکید بر اهمیت افزایش تولید، خرید و ذخیره سازی نهاده های دامی، از خریداری و ذخیره سازی 560 تن جو توسط  شبکه تعاونی های عشایری استان خبر داد.

علی نقدی بازنشین روز سه شنبه مورخ 14 مرداد در گفت و گو با سایت امور عشایر استان البرز افزود: با توجه به اهمیت دام عشایر در زنجیره تولید گوشت قرمز استان و سیاست های کلی سازمان در خصوص افزایش تولید، امور عشایر استان نیز با استفاده از پتانسیلهای دو شرکت تعاونی خود، اقدام به خرید جو از منابع داخلی و خارجی نموده که در این راستا طی دوره سه ماه نخست سال جاری 318 تن جو داخلی و 242 تن جو خارجی خریداری  شده است.

مدیر امور عشایر البرز در ادامه گفت: این اقدام با هدف تنظیم بازار این نهاده که منجر به افزایش تولید گوشت قرمز می گردد  صورت پذیرفته، لذا بمنظور اجرای  سیاست های سازمان امور عشایر ایران تا پایان سال نیزادامه خواهد یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *